Despre noi

Ne ambiționăm să scurtăm lanțul de la producător la consumator

 

La obormarket.ro, ne mândrim cu faptul că aducem prospețimea și calitatea superioară a legumelor și fructelor direct la ușa ta. Suntem o echipă tânără, dedicată, care își propune să ofere clienților noștri alimente proaspete și autentice, aduse direct de pe tarabele producătorilor locali. Alegând să cumperi de la noi, te vei bucura întotdeauna de cele mai proaspete produse, mai puțin prelucrate și cu un gust autentic românesc.

 

Ne diferențiază:

Prospețimea Garantată: Produsele noastre sunt selectate cu grijă și provin direct de la producători locali. Reducem la minim timpul dintre recoltare și livrare, astfel încât să te poți bucura de legume și fructe proaspete în fiecare zi.

Sprijinirea Producătorilor Locali: Suntem mândri să sprijinim producătorii locali, achiziționând direct de la ei. Aceasta nu doar că ne ajută să aducem cele mai bune produse la tine acasă, dar contribuim și la susținerea economiei locale și la menținerea locurilor de muncă.

Prezența Atestatului de Producător: Pentru a arăta angajamentul nostru față de producătorii locali, fiecare livrare este însoțită de Atestatul de Producător. Acest document confirmă proveniența și calitatea produselor achiziționate de la obormarket.ro.

 

Cum procedăm:

Comandă: Selectează produsele proaspete pe care dorești să le cumperi direct de pe obormarket.ro.

Ridicare de la Producători: După ce plasezi comanda, echipa noastră se deplasează direct la tarabele producătorilor pentru a ridica legumele și fructele tale.

Livrare Rapidă: Procesăm comenzile cu atenție și pregătim livrarea la tine acasă, astfel încât să primești produsele cât mai proaspete posibil.

Așteptăm cu nerăbdare să te bucuri de produsele noastre proaspete și să devii parte din comunitatea noastră de susținători ai producătorilor locali. Încrederea ta este cea mai mare recompensă pentru eforturile noastre de a aduce prospețimea la tine acasă.

Te rugăm să ne contactezi pentru orice întrebări sau sugestii. Suntem aici pentru tine!

 

Cu prietenie,
Echipa obormarket.ro

Clienți fericiți

Lună

Producători cu care lucrăm