Legumele și fructele noastre provin doar de la

producători români

Fotografiile produselor sunt reale și autentice!

Alege coșurile noastre

Considerăm că aceste produse nu ar trebui să lipsească din casa ta și tocmai de aceea am selectat noi coșul ideal. Care este alegerea ta?

Coșul gospodinei

Țelină, usturoi, roșii, castraveți, dovlecei, ardei, varză, ceapă, pătrunjel, mărar, morcovi

198 lei

Coșul iscusitei

Usturoi, roșii, dovlecel, castraveți, ardei, ceapă, patrunjel, mărar, morcovi

130 lei

Coș fructe de sezon

(Coșul Toamnei)

Mere, prune, pere, struguri

158 lei

Producători din Bărbulețu, Dâmbovița

În inima Bărbulețului, județul Dâmbovița, o familie de legumicultori trăiește pentru fructe. Cu o tradiție de peste generații, acești agricultori dedicați gestionează peste 50 de hectare de livezi, producând mere, pere, prune și alte fructe. Toate culturile sunt bio și cresc fără tratamente chimice. Cu un simț practic dezvoltat de-a lungul anilor, această afacere de familie aduce pe piață fructe proaspete, naturale și sănătoase, aducând gustul autentic al produselor locale. Descoperă bogăția naturii cultivate cu pricepere de către această familie din Bărbulețu, care pune accent pe calitate și respect pentru mediul înconjurător.

Producător din satul Delureni, Valea Mare, Vâlcea

Descoperă savoarea simplă și autentică a legumelor bio de la Familia Verde din Delureni, Valea Mare, județul Vâlcea. Cu rădăcini adânci în tradiția agricolă, doamna care conduce afacerea se bazează pe terenurile străbunilor, evitând tratamentele chimice. Cartofii, usturoiul, ceapa și fasolea sunt cultivate natural, fără adaosuri artificiale. Alegând produsele noastre, sprijini agricultura locală și ecologică. Bucură-te de gustul autentic al legumelor, direct din pământul Familiei Verde – o opțiune sănătoasă și simplă pentru masa ta zilnică.

Producător din Tămădăul Mare, Călărași

În Tămădăul Mare, Călărași, o familie dedicată cultivării legumelor bio conduce cu pasiune afacerea de succes. Cuplul în vârstă și copiii lor vând cu zâmbetul pe buze, la tarabă, o varietate de legume bio, precum păstârnacul, țelina, roșiile și altele, crescute fără tratamente chimice. Cu respect pentru tradiția și mediul înconjurător, acești țărani aduc în casele clienților legume proaspete și delicioase. Fiecare produs reflectă grijă și devotamentul familiei, oferind o experiență autentică a gustului legumelor locale. Descoperiți bucuria legumelor proaspete, crescute cu dragoste în inima Tămădăului Mare!