Pagină în curs de actualizare

Legume și fructe proaspete

Alimentele provenite direct de la producători români

Noi oferim legume și fructe proaspete de cea mai înaltă calitate, direct de la producători, fără intermediari. Aceste alimente sunt mai proaspete și mai puțin prelucrate decât cele din supermarketuri, datorită faptului că reducem semnificativ intervalul dintre recoltare și vânzare. Acest lucru se traduce într-o calitate superioară și un gust autentic, românesc. Mai mult decât atât, susținem producătorii locali, contribuind astfel la dezvoltarea economiei locale și menținerea locurilor de muncă. Fiecare livrare este însoțită de un Atestat de Producător pentru a demonstra angajamentul nostru față de această cauză.

Cu noi, puteți fi sigur că veți savura alimente proaspete, de calitate și că veți susține producătorii români și economia din România.

Legume și fructe românești

Dovada deținerii Atestatului de Producător

Transport în siguranță

Producători din Bărbulețu, Dâmbovița

În inima Bărbulețului, județul Dâmbovița, o familie de legumicultori trăiește pentru fructe. Cu o tradiție de peste generații, acești agricultori dedicați gestionează peste 50 de hectare de livezi, producând mere, pere, prune și alte fructe. Toate culturile sunt bio și cresc fără tratamente chimice. Cu un simț practic dezvoltat de-a lungul anilor, această afacere de familie aduce pe piață fructe proaspete, naturale și sănătoase, aducând gustul autentic al produselor locale. Descoperă bogăția naturii cultivate cu pricepere de către această familie din Bărbulețu, care pune accent pe calitate și respect pentru mediul înconjurător.

Producător din satul Delureni, Valea Mare, Vâlcea

Descoperă savoarea simplă și autentică a legumelor bio de la Familia Verde din Delureni, Valea Mare, județul Vâlcea. Cu rădăcini adânci în tradiția agricolă, doamna care conduce afacerea se bazează pe terenurile străbunilor, evitând tratamentele chimice. Cartofii, usturoiul, ceapa și fasolea sunt cultivate natural, fără adaosuri artificiale. Alegând produsele noastre, sprijini agricultura locală și ecologică. Bucură-te de gustul autentic al legumelor, direct din pământul Familiei Verde – o opțiune sănătoasă și simplă pentru masa ta zilnică.

Producător din Tămădăul Mare, Călărași

În Tămădăul Mare, Călărași, o familie dedicată cultivării legumelor bio conduce cu pasiune afacerea de succes. Cuplul în vârstă și copiii lor vând cu zâmbetul pe buze, la tarabă, o varietate de legume bio, precum păstârnacul, țelina, roșiile și altele, crescute fără tratamente chimice. Cu respect pentru tradiția și mediul înconjurător, acești țărani aduc în casele clienților legume proaspete și delicioase. Fiecare produs reflectă grijă și devotamentul familiei, oferind o experiență autentică a gustului legumelor locale. Descoperiți bucuria legumelor proaspete, crescute cu dragoste în inima Tămădăului Mare!

Prospețime și Sustenabilitate: Legume și Fructe Direct de la Producători

Suntem mândri să vă prezentăm o opțiune mai bună pentru alimentația ta – legume și fructe proaspete, direct de la producători, cu prospețimea și calitatea superioară pe care le meritați. Noi reducem la minim timpul dintre recoltare și livrare, garantând astfel o experiență culinară autentică și delicioasă. Mai mult decât atât, sprijinim producătorii locali și economia regională, achiziționând produsele direct de la aceștia. Fiecare comandă pe care o faceți este însoțită de Atestatul de Producător, simbolizând parteneriatul nostru cu agricultorii locali și angajamentul nostru față de sustenabilitate. Cu noi, nu doar că te bucuri de alimente mai bune, dar și contribui și la creșterea economiei locale.

„Garanția calității produsului vine odată cu prezentarea Atestatului de Producător. Mă bucur că puneți accent pe acest document, mai ales că el se obține foarte greu”

Cornel, fermier

„E bine că acum produsele noastre de pe tarabă ajung și pe Internet”

Doamna daniela, producător legume

„Clienții noștri ar trebui să poată să facă diferența dintre produsele din supermarket și cele din piață. E un gust diferit!”

Robert, Producător legume și fructe